Elvisszük egy időutazásra | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Elvisszük egy időutazásra

Az Elite Clinic magánklinika egyedülálló lézerparkjából a frakcionált lézerkezelés mesterét,  a SCITON® ProFractional XC™ készüléket ismerheti most meg közelebbről. A SCITON®, az Egyesült Államok egyik piacvezető lézer technológiát fejlesztő és gyártó cége, megalkotta korunk legmodernebb és leghatékonyabb bőrfiatalító lézerét.

Mit tud a SCITON® ProFractional XC™ ?

Röviden megfogalmazva mindent, amit az eddigi készülékek tudnak és attól jóval többet. A 2008-ban elkészült és piacra került készülék un. dual-lézer, ami két egyszerre működő lézer készüléket jelent, melyek egyazon kezelő fejben csaknem egy időben végzik feladatukat egy speciális tükörrendszeren keresztül. 

A SCITON® egyedülállóan hangolható bőrfiatalító lézert alkotott meg, amely egyesíti valamennyi eddig ismert technológia előnyös tulajdonságát. Jelenleg a világon ez az egyetlen készülék, amely a kezelendő páciens minden adottságához – a ráncok mélységéhez, a bőr lazaságához, felületi egyenetlenségeihez – igazíthatóan behangolható és még a beteg kívánságát is figyelembe tudjuk venni aszerint, hogy a kezelés után mennyi időt tud a felépülésre fordítani. A készülék rendkívül gyors beavatkozást tesz lehetővé. Egy teljes arc kezelése a frakcionált és hámlasztásos eljárás együttes alkalmazásával sem vesz fél óránál többet igénybe.

Mi várható a kezelés után?

Szemben a korábbi CO2 lézeres hámlasztással nincs szükség kötésekre, nem fedik vastag pörkök a kezelt bőrfelületet. A kezelés után 4-5 nappal már friss bőrfelület képződik, enyhe bőrpír jelzi a beavatkozás helyét, ami néhány héten keresztül még látható marad. A SCITON® ProFractional XC™ készüléke kivételes lehetőséget nyújt a legszélesebb határok között egyénre szabottan kiválasztható hatékony bőrfiatalító kezelésekre. 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

4026 Debrecen, Bem tér 9. 
+36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
recepcio@eliteclinic.hu

 

 

Kapcsolat