Friss | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Friss

A magas vérnyomás népbetegségnek számít Magyarországon
Stroke. Szívinfarktus. Érszűkület. Keringési zavarok. Négy olyan dolog, amelyekben egy biztosan közös: kialakulásuknak egyik legnagyobb rizikófaktorát a magas vérnyomás (azaz hipertónia) jelenti. Négy olyan ok a sok közül, amiért bizony beszélnünk kell a magas vérnyomásról. A csöndes gyilkosról, akit gyakran csak akkor veszünk észre, amikor már nagy a baj.
szív- és érrendszeri problémákkal kapcsolatos tévhitek
Minden második ember szív- és érrendszeri problémák miatt veszíti életét hazánkban. A statisztikai adatok rémisztőek, ennek ellenére még mindig sok tévhit él a köztudatban.
Kardiológia magánrendelés indul Debrecenben
A világon évente több mint 17 millió ember veszti életét szív- és érrendszeri betegségek következtében. Magyarországon az elhalálozások több mint felét, pontosabban 54 százalékát okozzák effajta problémák.
Menopauza tüneteket kiváltó okok kezelése Debrecenben
Menopauza tüneteiről és azok hatékony, modern kezeléséről nyilatkoznak a szakembereink.
A változó kór vagy menopauza panaszok háttere
Egy kínos kérdést járunk körbe, névtelenül, titokban suttogva. Arról lesz szó, hogyan hat a változó kor nőiességünk legmélyebb, legtitkosabb részeire, milyen változások következnek be ott lent, és hogyan lehet enyhíteni a panaszokat.
Kedves, magával ragadó személyiség Gyenes Mária, aki kendőzetlen örömmel mesélt a Lipogems műtéten szerzett tapasztalatairól.
Térd porckopás kezelés Debrecenben Lipogems őssejt terápiával
Szűcs Józsefné (61) a Borsod megyei Encsről kereste fel klinikánkat. A korábban pedagógusként dolgozó, jelenleg nyugdíjas hölgy mindkét térdét Lipogems terápiával kezeltük. Beszélgetésünket a műtét utáni 7. héten rögzítettük.
Lipogem kezelést kapott a festőművész mindkét csípője
Az orosházi Hegyesi Tibor festőművésszel beszélgettünk a májusi Lipogems őssejt terápia utáni első kontrollvizsgálatot követően a tapasztalatairól.
Szeplők, pigment foltok eltávolítása fájdalommentes lézeres kezeléssel Debrecenben
Napfény, női nemi hormonok, illetve genetikai tényezők játszanak közre a különböző pigment rendellenességek kialakulásában. Valakinek kifejezetten tetszik, másokat nem érdekel, megint mások viszont szabadulnának tőle. Ez utóbbi csoportnak jó híreink vannak!
Körömgomba kezelés Debrecenben
Alattomos kis kórokozó, ami megkeserítheti a mindennapokat elsősorban kinézete miatt. A körömgomba lézeres kezelése - szemben a gyógyszeres kúrával - mellékhatások nélkül képes jótékony hatást kifejteni.

Oldalak

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat