Hegyesi Tibor: Újra az alkotásra koncentrálhatok | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Hegyesi Tibor: Újra az alkotásra koncentrálhatok

Milyen problémával fordult az Elite Clinic magánklinkához?

Tizenéve már egyre jobban beteg voltam a lábamra, és nagyon sok ortopéd szakorvos azt mondta nekem, hogy műteni kell, de mindannyian radikális műtéteket ajánlottak, ami protézis berakását jelenti. Volt egy főorvos, aki tolókocsit javasolt, mert már műthetetlen vagyok. Korábban ugyanis több olyan egészségügyi problémám volt, ami miatt radikális műtétet – protézis  beültetést – nem vállaltak. Január 27-én láttuk a Híradóban az interjút a focistával, akit a Lipogems eljárással kezeltek, és már másnap telefonáltunk. Márciusban történt meg az első konzultáció, amin Dr. Csernátony Zoltán nem sok (2-10%) esélyt adott. A kis esély dacára vállaltuk a beavatkozást, mert otthon már 2-3 lépést sem tudtam megtenni jajgatás és tapogatás nélkül. Borzalmas volt!

Mi történt ezután?

Az első konzultációt követően góckutatást rendelt el Csernátony doktor úr, melynek során kiderült, hogy a fogaknál van gyulladás. Ezt kikezeltettük, és május 19-én 9 órára jöttünk, hogy elvégezzék a beavatkozást. A család felkészített, hogy fekve visznek majd haza, hiszen külső segítség nélkül, lényegében véve járóképtelen voltam. A műtétet követően azonban magam, és a család legnagyobb meglepetésére a klinikában használt tolószékéből felállva, bottal ugyan, de menni tudtam. Vélhetően még a fájdalomcsillapító hatása is benne volt ebben a „mutatványban”, de az autóban hazafelé végig egyenesen tudtam ülni, pedig Orosházáig 3 órás az út.

Otthon egy napig passzív átmozgatást végeztünk, a feleségem – akinek többek között gyógymasszőr képesítése is van - segített ebben. Ekkor már csak elhanyagolható fájdalmaim voltak. Harmadnap már aktívan mozogtam (séta, szobakerékpáron néhány hajtás). Egy hét múlva pedig már úgy tudtam felülni a szobakerékpárra, ahogy a férfi biciklire kell felülni, a lábat átvetve. Eddig kapaszkodással tudtam felállni a fotelból, most már segítség nélkül is megy, sőt – ha nem is teljesen – de már le tudok guggolni. A műtermem fent van az emeleten, ahova az utóbbi időkben fel sem mentem, vagy ha igen, akkor is csak nagyon lassan, kapaszkodva. A műtétet követően ez is megváltozott. Tegnap már odáig jutottam, hogy korlát nélkül, a lépcsőn váltott lépéssel tudtam felmenni 5-6 lépcsőfokot. Eddig 6 hét telt el a beavatkozás óta, és nem győzünk hálát adni a Klinikának és a Jóistennek, hogy ezt sikerült elérni.

Hogy érezte magát műtét közben?

Vidáman! Nagyon kedves és meglepően közvetlen Csernátony doktor úrral, műtét közben beszélgettünk képzőművészetről, lovakról, kutyákról mivel helyi érzéstelenítéssel történt a beavatkozás, nem altatásban. Az volt egyedül kellemetlen, amikor a csípőmbe beadta az őssejtet, az egy kicsit feszített, de kibírható fájdalom volt.

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat