Bőrgyógyászat | Elite Clinic

Bejelentkezés +36 52 794-229 | +36 52 794-259 | +36 30 955-1798

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat magánrendelés Debrecenben

Az Elite Clinic bőrgyógyászati szakrendelésén Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász vezetésével, a legmodernebb eszközökkel és kezelési módokkal állunk a páciensek rendelkezésére az alábbi szakterületeken

Ekcéma kezelés | Pikkelysömör kezelés | Pattanásos bőr kezelése
Anyajegyszűrés | Fibrómák kezelése |  Lézeres arcfiatalítás
Körömgomba kezelés | Tetoválás eltávolítás | Visszér kezelés | Lézeres szőrtelenítés

 


 

Ekcéma kezelés

Az ekcéma, a bőr gyulladásával, viszketésével, vörösödésével, hólyagosodásával, hámlásával, váladékozásával eltérő mértékben járó, elhúzódó, gyakran visszatérő, nem fertőző bőrbetegség. A leggyakrabban végtagokon fordul elő, de ez ekcéma egyes fajtái fejbőrön, arcon, fülön is előfordulhatnak.


Az ekcéma tünetei

Az ekcéma tünetei közé tartoznak a kipirosodott, viszkető bőr, az apró hólyagok. Az ekcémás bőr a vakarás következtében könnyen sebes lesz. Ha elmarad az ekcéma kezelése, a bőr tartósan pirossá, gyulladttá válik és végül utcakőszerűen megvastagszik. 

Az ekcéma okai

Az ekcémának lehetnek irritatív és allergiás okai is, egyaránt kiválthatják környezeti hatások (pl. pollen, állatszőr és fém allergia, vegyszerek, kozmetikai szerek hatása) és szerepet játszhat a kialakulásában az ekcémára való veleszületett hajlam, ekkor az ekcéma tünetei már egészen fiatal korban megjelennek. Az ekcéma kialakulását baktériumok vagy gombák elszaporodása is okozhatja.

Az ekcéma kezelése

Az ekcémának számos fajtája létezik, típusonként eltérő kezelést igényelnek, de általában bőrgyógyász szaktanácsadását igénylik. Az ekcéma ellen a legjobb megelőzés a bőr hidratálása, a kiváltó tényezők kerülése. Tüneti kezelésként helyi gyulladáscsökkentő krémek, illetve viszketéscsillapító gyógyszerek adhatóak.

Az ekcéma fajtái

Atópiás ekcéma: Az atópiás ekcéma esetén a bőrbetegség megjelenése jellemzően öröklött allergiás hajlamnak köszönhető, és már csecsemőkorban jelentkezhet. 

Csecsemőkori atópiás ekcéma: A csecsemőkori ekcéma gyakran az atópiás ekcéma egyik formájaként jelenik meg, tünetei már néhány hetes kortól egészen a gyermek első néhány életévéig jelentkezhetnek, jellemzően a fejbőrön és arcon jelentkező viszkető kiütések, nedvedzés, és hólyagok formájában. A tünetek enyhítésére szakorvos rövid ideig használható szteroidos ekcéma krémet írhat fel, de a legnagyobb hangsúlyt a csecsemők testápolására helyezik.

Gyermekkori ekcéma: Gyermekkorban az atopiás ekcéma nedvedző formából egyre inkább szárazzá válik, és döntően a nagy hajlatokra (könyök, térd) lokalizálódik. Az ekcéma oka a faggyúmirigyek faggyútermelésének lecsökkenése, amelynek következtében az szárazzá, repedezetté válik és folyamatos hámlás, viszkető érzés alakul ki. A kiszáradás miatti ekcéma kezelése során fontos a bőr regenerálása, zsírtartalmának biztosítása krémek segítségével. Kerülendő a bőrt szárító készítmények használata.

Szeborreás ekcéma: A fejbőr ekcéma e fajtája csecsemőknél gyakran fordul elő. Klinikailag nehéz egyértelmű különbséget tenni a szeborreás ekcéma és az atópiás ekcéma között. Tünetei a fejbőrön és arcon megjelenő kiütések és a zsíros, sárgás színű lerakódások. Felnőtteknél az ekcéma tünete a korpás, viszkető, olykor gyulladt fejbőr. A szeborreás ekcéma kezelése otthon is megoldható speciális samponnal és ekcéma krémmel, de gyakran nem is igényel speciális kezelést. Intenzív, zavaró tünetek esetén érdemes meglátogatni egy bőrgyógyász szakorvost.

Kontakt ekcéma: Az ekcéma kivált oka valamilyen, a bőrrel érintkező anyag, például vegyszer, fém vagy kozmetikum. A tünetek az érintkezést követő néhány napban jelentkeznek jellemzően bőrpír, duzzanat, hólyagok formájában és akár heteken keresztül is jelen lehetnek. Megszűntetésükhöz szükség lehet allergia vizsgálatra a kiváltó ok feltárásához, majd a kiváltó ok eltávolítása után általában szakorvos által előírt gyógyszerek, gyulladáscsökkentő kenőcsök, ecsetelők alkalmazására van szükség.

Dyshidrosis: A dyshidrosis vagy diszhidrotikus ekcéma az ekcéma kézen és lábon előforduló formája. Az apró hólyagok és a gyulladás a dyshidrosis esetében leginkább a tenyéren és talpakon fordulnak elő. A diszhidrotikus ekcéma kezelése nehéz, ugyanis a bőrgyulladásos tünetek gyakran visszatérhetnek. Ekcéma elleni krémmel, gyógyszeres kezeléssel (antibiotikus, gombaellenes szerek) szüntethető meg.

Nummularis ekcéma: Gyulladt, hámló, vörös, jellegzetesen körkörös alakú  hólyagos bőrelváltozások jellemzik. Leginkább idősödő korban alakul ki.

 

Pikkelysömör kezelés

A pikkelysömör vagy psoriasis egy olyan rendellenesség, amely a bőr túlzott szarutermelésének köszönhetően jelentkezik, és a bőr túlzott elszarusodásával, gyulladássával jár. A pikkelysömör egy gyakori, bármely életkorban, nemre való tekintet nélkül előforduló, nem fertőző bőrbetegség.

A pikkelysömör tünetei

A pikkelysömör változatos tünetekkel jár. A leggyakrabban előforduló a sötétvörös, bőrfelszínből kiemelkedő, pikkelyszerű, jellemzően nagyobb területet elfoglaló hámló bőrfelület. A psoriasissal rendelkező pácienseknél jellemzően a bőrsérülések, műtéti hegek helyén újabb plakkok alakulnak ki. Guttált formában a testen kisebb, kör alakú pikkelysömöerös tünetek jelentkeznek, ennek a típusnak a hátterében gyakran valamilyen bakteriális góc áll. A pikkelysömör fejbőrön is gyakorta előfordul és körmökön is megfigyelhető például tűszúrásnyi, pontszerű gödrök formájában. Gyakori, hogy a bőrtünetek mellett ízületi érintettség is jelen van. 

A pikkelysömör okai

A pikkelysömör egy multifaktorális betegség, kialakulásához több tényező fennállása együttesen szükséges. A betegségre való hajlam örökletes, megjelenése bizonyos ingerekre történik. Ezek az ingerek lehetnek környezeti, mechanikai hatások, így sérülések, műtéti hegek, de lehetnek fertőzések (pl. felső légúti vírusfertőzés), stressz, illetve bizonyos gyógyszerek szedése is ronthat a tüneteken. 

A pikkelysömör kezelése

Mivel a psoriasis okainak pontos meghatározása nehézkes, magát a kiváltó okot még nehezebb kezelni vagy megszűntetni. Ezért a pikkelysömör kezelése csupán tüneti kezelés, a terápiák során a plakkok helyi kezeléssel történő megszűntetése a cél. Erre a célra különböző hámlasztó technikákat és krémeket alkalmaznak, de súlyosabb tünetek esetén belső gyógyszeres kezelést is felírhat a kezelőorvos.

 

Pattanásos bőr (akné) kezelése

Az aknés bőr kialakulásának számos okozója van, a pattanások megjelenése egyaránt utalhat szervi, hormonális elváltozásokra, de lelki problémák fizikai tüneteként is megjelenhetnek. Bőrgyógyászatilag a pattanásos bőr előfordulását a faggyúmirigyek kivezető nyílásának eltömítődésének tulajdoníthatjuk. Az aknék megjelenése nemcsak kamaszkorban, de felnőttek esetében is előfordulhat.

A pattanás okai

A pattanásos bőr okozói a faggyúmirigyek eltömődésén és a hormonális problémákon kívül a faggyúban található  baktériumok. Az aknés bőr köszönhető továbbá a genetikának is, az effajta bőrproblémákra való hajlam öröklődhet is. Kiváltó okok lehetnek továbbá a nem megfelelő kozmetikumok használata, a gyógyszeres kezelések és a nem megfelelő higiéniai körülmények.

A pattanás kezelése

A pattanásos bőr kezelése általában recept nélkül kapható, helyileg alkalmazandó készítmények segítségével is sikeres lehet. Ha azonban nem elég az akne helyi kezelése és a kozmetikus által végzett szakszerű arctisztítás rendszeres elvégzése, a kezelőorvos gyógyszeres terápia szükségességét állapíthatja meg. A hatóanyag kerülhet pattanás elleni krémbe, amelyek általában már vénykötelesek. Extrémebb esetben pedig a belsőleges terápia is szükségessé válhat, amikor antibiotikum, retinoid vagy hormon tartalmú tabletták kerülnek alkalmazásra. Az ilyen gyógyszerek szedése csak szigorú orvosi felügyelet mellett történhet. 

A pattanás utáni hegek eltüntetése szintén problémát jelenthet a bőrbetegségből sikeresen kigyógyult páciensek számára. Ezeken a hegeken a későbbiekben bőrgyógyász segíthet. Régi, mély hegek sikeres eltüntetéséhez már előfordulhat, hogy plasztikai sebészhez kell fordulnunk.

Aknés hegek kezelése lézerrel

A pubertáskori pattanásosság súlyosabb formái után gyakran találkozunk heges maradványtünetekkel, melyek egy életen át elkísérik az embert. Ezek a hegek a nyilvánvaló esztétikai hátrányon kívül indirekt módon hatással lehetnek a társasági, szociális életre is. Az aknés hegek klinikailag általában behúzott, besüppedt területekként, esetleg jégcsákányütésszerű lyukakként láthatóak az arcon, homlokon. Ezen hegek kezelésére lehetőség nyílik klinikánkon a Candela készülék Nd:Yag lézerének egy speciális beállításával. A kezelések során a hegek fokozatosan feltöltődnek, mélységük csökken. A megfelelő hatás eléréséhez egyéntől függgően több alkalom szükséges. A kezelés fájdalommentes, mindössze egy melegségérzéssel jár, és utána is mindössze egy enyhe bőrpír látható, mely spontán elmúlik 24 órán belül. A kezeléseket általában 4 hetente végezzük. A kezelések között és után kiemelt figyelmet szükséges fordítani a fényvédelemre.  

Anyajegyszűrés

Az anyajegyszűrés fontossága semmiképpen nem hanyagolható, hiszen a bőrünket érő káros UV-sugárzás még a megfelelő fényvédelem alkalmazása mellett is rendkívül ártalmas lehet. Ezen behatások következtében könnyen bőrdaganat alakulhat ki, ezért érdemes minden nyári időszak után szűrővizsgálatra mennünk. 

Anyajegy eltávolítás

Ha a kezelőorvos az anyajegy eltávolítás szükségességét állapítja meg, a gyanús anyajegyet a lehető leghamarabb el kell távolítani sebészeti úton. Ez megtörténhet akkor, ha orvosunk rosszindulatú elváltozást észlel, de akkor is, ha mindennapi tevékenységeink során jelent zavaró tényezőt valamelyik anyajegyünk, hiszen felsértésükkel könnyen rosszindulatúvá válhatnak. Anyajegy eltávolítást esztétikai okokból is gyakran végeznek akkor, ha a szakorvos nem állapít meg kizáró tényezőt. 

Az anyajegyszűrést a bőrgyógyász egy dermatoszkóp nevű műszerrel végzi, ami tulajdonképpen egy  nagyító. Használatával láthatóvá válik az anyajegy szerkezete, és ezáltal  nagyban megkönnyíti a rosszindulatú daganatok, illetve azon anyajegyek kiszűrését, amik a későbbiekben esetleges rosszindulatúvá válásukkal rizikót jelenthetnek. Ezeket az anyajegyeket érdemes mihamarabb eltávolítani.

 

Fibrómák kezelése

A fibrómák a bőrünkön előforduló, nem ártalmas, jóindulatú daganatok. Nem járnak semmilyen káros egészségügyi hatással, de esztétikai problémákat okozhatnak, ezzel csökkentve tulajdonosuk önbizalmát.

A fibróma eltávolítása

Ha a fibróma rossz helyen helyezkedik el, esztétikailag ront a megjelenésen vagy bármilyen szempontból zavaró tényezőt jelent, lehetőség van sebészeti úton történő eltávolítására. A fibrómák eltávolítása apró, rutinszerű beavatkozás, nem igényel kórházi tartózkodást vagy különösebb lábadozási időt.

 

Lézeres kezelések

Lézeres arcfiatalítás

A villanófényes rejuvenáció klinikánkon ELOS rendszerű készülékkel történik. Ez a készülék radiofrekvenciával kombinált fényenergiát használ a kívánt hatás elérése érdekében. A készülék több fejjel használható az igényektől függően. Az ELOS rendszerű készülékkel alkalmazható feszesítő fej, ránctalanító fej, illetve rejuvenációs fej, ezek használatát a mindennapi gyakorlatban általában a legjobb hatás elérése érdekében egymással  kombináljuk. A kezelés során a készülék segítségével a bőr kollagéntermelését serkentjük, a felületesebb pigmentegyenetlenségeket, apróbb tágult ereket eltüntetjük, a ráncok mélységét csökkentjük, így összességében egy egységesebb, fiatalosabb arcbőrt kapunk. A kezelést több alkalommal kell elvégezni, általában 4-5 alkalom szükséges a kívánt hatás eléréséig, és alkattól, egyéntől függően fél-egy évente 1-2 fenntartó kezelés szükséges az elért hatás minél tartósabb fenntartása érdekében. Az változás a kezelés kezdete után 4-6 hét után kezd szemmel láthatóan kialakulni, ahogy a kollagéntermelés elindul, és a kezelés alatt folyamatosan javul a bőr állapota.  A pigmentfoltok először elsötétülnek, majd 1-2 hét alatt eltűnnek. Az apró tágult erek később reagálnak a kezelésre. A kezelés során a páciens melegség-, és csipkedő érzést tapasztal, nem jár különösebb kellemetlenséggel, érzéstelenítést nem igényel. A kezelés előnye, hogy a műtétes és ablatív lézeres eljárásokkal ellentétben itt nincs lábadozási idő, a páciens nem esik ki a napi rutinból. A kezelés során mindössze egy kis bőrpír keletkezik, ami spontán 24 órán belül oldódik. Ritkábban felületes pörkösödést lehet megfigyelni. A kezelés alatt és után a szigorú fényvédelem javasolt.  

 

Tetoválás eltávolítás lézerrel

A tetoválás során mesterségesen különböző festékanyagokat juttatnak a bőrbe különböző céllal. Manapság az önmegvalósítás egyik népszerű formája a fiatalok között. Mostanra a tetoválás csaknem művészi szintre fejlődött a különböző festékanyagoknak, illetve a technika fejlődésének köszönhetően. Azonban az ember ízlése, gondolkodása idővel változhat, így a korábban divatos, dekoratív tetoválástól szeretne megválni. Erre is lehetőség nyílik a Bison Lucid Q-PTP lézer segítségével. Ennek a lézernek az a különlegessége, hogy nagy energiát tud nagyon rövid idő alatt leadni, így a festékanyagot gyakorlatilag apró szemcsékké porlasztja el a bőrben, amit az ott lévő falósejtek felvesznek és elszállítanak. A szervezet mintegy kimossa a festéket a bőrből. A tetoválás összességében kezelésről kezelésre halványabb lesz. A teljes tetoválás eltüntetése több alkalmat vesz igénybe, akár 6-8 alkalom is szükséges ahhoz, hogy elfogadható eredményt érjünk el, de ez egyéntől, a tetoválás színétől (a piros, és a sárga a legmakacsabb színek), illetve attól is függ, hogy hány alkalommal volt korábban „átütve” a minta. A különböző tetoválófestékek eltérő mértékben és módon reagálnak a kezelésre, ezért célszerű próbakezelést végezni. A kezeléseket 6 hetente végezzük. Ez a típusú kezelés fájdalmas, ezt a tetoválás eltávolító kezelés előtt felhelyezett fájdalomcsillapító krémekkel csillapítani tudjuk. Közvetlenül a kezelést követően a tetoválás kifehéredik, egy lepedék képződik rajta, a környéken bőrpír, duzzanat jelentkezik, és bevérzéses jelek keletkeznek a kezelt területben. Ez az állapot két hét alatt spontán megszűnik. Előfordulhat ezeken kívül hólyagképződés, vérzés, pörkösödés, melyet kezelni kell. Megfelelő terápia mellett ritkán hagynak maradandó heget maguk után. A kezelt területet fénytől és erős mechanikai hatásoktól óvni kell.  

 

Visszérkezelés lézerrel

A visszér egy olyan véna, amely vért szállít a szívbe a szövetek felől. A visszér fala a korosodással és a kórelőzménynek vagy az örökölt hajlamnak köszönhetően meggyengülhet, elveszítheti azt a rugalmasságát, amely ahhoz szükséges, hogy a véráramlás zökkenőmentesen történhessen a gravitációval ellentétes irányba, a lábak irányából a szív felé. A vénákban található feltorlódott vérmennyiség pedig megnövekedett nyomást okoz, ami nyomást fejt ki a visszér falára, ami lassan elvékonyodik és kanyargóssá válik.

Előfordulhat, hogy a visszerek nem okoznak panaszt, de gyakran járnak fájdalommal, gyulladással, viszketéssel, izomfáradtsággal, görcsökkel. A visszér következtében bőrelváltozások, fekélyek, trombózis alakulhat ki, ezért a visszerek megjelenése esetén mindenképpen forduljunk szakemberhez, aki elvégzi az elengedhetetlen vizsgálatokat és az eredmények függvényében javaslatot tesz a kezelésre.

Gyakori probléma a az ártalmatlan, de esztétikailag zavaró értágulatok, seprűvénák, és hemangiomák (vérszemölcsök) jelenléte a bőrön. Erre megoldást jelenthet a Candela lézer, mely erre a célra Nd:Yag típusú lézerfényt használ. A lézeres kezelést limitáló tényező lehet, ha a kezelni kívánt ér túlságosan vastag, (lábszárak esetén 3 mm, arci értágulat esetén 1 mm), illetve, ha a lézerfény által már el nem érhető mélységben van. Általában egy kezelés elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, amennyiben szükségessé válik második kezelés, azt 8-12 héttel később lehet megismételni. A kisebb kezelt erek azonnal, a vastagabbak pedig először elsötétednek, és néhány hét múltával tűnnek el. A kezelés a készülék beépített hűtőrendszerének köszönhetően minimális kellemetlenséggel jár, külön érzéstelenítést nem igényel. Közvetlenül a kezelést követően bőrpír, duzzanat jelentkezik, mely spontán megoldódik. Ritkán felületes pörkképződés, esetleg hólyagképződés, illetve a kezelt terület pigmentálódása fordulhat elő. Kiemelt figyelmet kell fordítani a fényvédelemre, illetve tanácsos az fokozott értágulatot okozó tevékenységek (szauna, intenzív sport) kerülése néhány napon keresztül, illetve a lábszárak kezelését követően azok fáslizása egy hétig.  

Lézeres szőrtelenítés

Az esztétikailag zavaró szőrszálak eltávolítására többféle módszer ismeretes. A legtartósabb, esztétikailag legkielégítőbb eredményt a lézeres szőrtelenítéssel lehet elérni. A jelenleg elérhető lézerkészülékek közül az alexandrit lézer bizonyult a leghatékonyabbnak ezen a területen. A kezelés során a készülék által leadott energia a szőrszálon keresztül levezetődik a hajhagymába, annak pigmenttartalmában nyelődik el, ott hővé alakul, így elpusztítja azt. A szőrszál növekedése ciklusokban zajlik, és a különböző szőrszálak más-más fázisban vannak. A kezelések csak a metabolikusan aktív fázisban lévő szőrszálakra hatnak, ezért nem elegendő egyetlen kezelés a kívánt eredmény eléréséhez. Fontos tudni, hogy a epilálást, gyantázást követően 4 héttel lehet elkezdeni a lézeres kezeléseket. A borotválás megengedett. A kezeléseket testtájéktól függően 6-8 hetente végezzük, és szintén a kezelt területtől és egyéntől függően 6-8 kezelés szükséges. Ezt követően általában évente egy alkalommal szükséges ismételni a korábban elért eredmény megtartásához. Klinikánkon egy Syneron Candela típusú lézerkészülékkel végezzük a kezeléseket, mely egy kombinált Nd:Yag, alexandrit lézer. A készülék rendelkezik egy hűtőberendezéssel, ami a lövések előtt egy speciális hűtőgázt fúj a célterületre, így csökkentve a kezelés okozta kellemetlenségeket, külön érzéstelenítés nem szükséges. A kezeléseket követően átmeneti bőrpír, a szőrtüszők környéki duzzanat jelentkezik, a szőrszálak pedig körülbelül két hét után fokozatosan kihullanak. Ritkán felületes égési sérülésnek megfelelő hámlás, esetleg pörkképződés fordulhat elő. Ritkán észlelt nem kívánt mellékhatása a kezelésnek, hogy pigment többlet, illetve pigmenthiányos területek jelenhetnek meg a korábban kezelt területen. Ezen esztétikailag zavaró foltok maguktól eltűnnek, de ehhez hosszú idő szükséges (6-10 hónap). A kezelések előtt, alatt és azt követően kiemelt figyelmet kell fordítani a fényvédelemre. Kerülni kell a szoláriumhasználatot, és az intenzív UV sugárzást.  

 

Körömgomba kezelés

A körömgomba a körmök, körömágy vagy köröm alatti bőr gombás fertőzése. A körömgombásodás ma népbetegségnek számít, a leggyakoribb gombás fertőzések között. Számos dolog hajlamosíthat rá: zárt cipő, fokozott izzadás, korábbi sérülés, cukorbetegség, keringési zavarok. Nehezen kezelhető, makacs betegség. A gombás megbetegedések fertőzők, így más emberektől is elkaphatjuk azokat akár nyilvános zuhanyzóban, strandon, akár közös törölköző használatával. 

A körömgomba tünetei

A gombás köröm könnyen felismerhető: megvastagszik és sárgás-barna, vagy fehér színűvé válik. A köröm felszíne barázdált lesz és a körömágy gyulladttá válhat. A gombásodás leggyakrabban egy körömről terjed át az összes többire.

A körömgomba kezelése

A körömgomba kezelése igen hosszadalmas folyamat, kitartást igényel. Gyógyítása különböző gombaölő készítményekkel lehetséges, például körömgomba ecsetelővel, krémmel, vagy szájon át szedhető körömgomba gyógyszerrel, amelyeknek bizonyos fajtái vény nélkül kaphatók, ám léteznek nagyobb hatékonyságot garantáló, receptköteles gyógyszerek is, amelyek szedése azonban mellékhatásai miatt szakorvosi felügyeletet követel.

Új kezelési módszer a lézeres körömgomba kezelés, mely a szájon keresztül hónapokon keresztül adott gyógyszerek mellékatásaitól mentes, biztonságosan alkalmazható eljárás. A kezelés egy Candela készülékkel történik, a Nd:Yag lézer egy speciális beállítását alkalmazzuk erre a célra. Az érintett körmöt, valamint a körömágyat, és oldalsó körömredőket is kezeljük. A gyógyuláshoz általában 1-5 kezelés szükséges, ezt a fertőzés mértéke határozza meg alapvetően. A 2 mm-nél vastagabb körömlemez kezelése általában hatástalan, ezért az ennél vastagabb körmöt meg kell vékonyítani a kezelés előtt. Az eljárás nem igényel érzéstelenítést, a páciens melegséget fog érezni a kezelés alatt. A kezeléseket 4 hetente végezzük. A kezelés sikeressége kb. 3 hónap után ítélhető meg a köröm lassú növekedése miatt.

 

Konzultáció, előjegyzés

Az alábbi naptárból kiválasztva tudja időpont foglalási igényét jelezni!

Forduljon bátran szakértőinkhez kérdéseivel.
A megkeresést diszkréten kezeljük.

Vélemények

Megszeretném köszöni doktor úrnak az új melleimet amit felvarrással varázsolt újjá. Bármit felvehetek nagyon jól érzem magam, és hatalmas önbizalmat ad, mindenkinek ajánlom megéri.

Ildikó

Én meg szeretném köszönni doktor úrnak ezeket a csodalatos új füleket, 21 évi almomat teljesítette...Csak ajánlani tudom mindenkinek!! Teljes szívből köszönöm!

Lang Orsolya

A Világ Legjobb Plasztikai Sebésze a Dr.Úr. Minden tökéletes nála garantáltan ( a kezelés, az eredmény, a szolgáltatás, ellátás, emberség, kedvesség felsőfokon maga a minőség )... :) Én imádom és csak is hozzá, bármikor!!! :)

Mohamed Fatima

Szeretnék köszönetet mondani a Doktor Úrnak és csapatának! Nekem két szépészeti beavatkozásom volt, egy mellnagyobbítás és egy hasplasztikám, zsírleszívással! Mindkettő tökéletesre sikerült! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megváltozott az életem! Örök hála érte!!!

Nagy Renáta

Térkép

Elérhetőség

Elite Clinic cím 4026 Debrecen, Bem tér 9. 
Elite Clinic telefonszám +36 52 794-229
+36 52 794-259
+36 30 955-1798 
Elite Clinic email cím recepcio@eliteclinic.hu

 

Elite Clinic Google Plus oldala  Az Elite Clinic Facebook oldala

Kapcsolat